На Луганщині сили АТО двічі вступили в бій з бойовиками, які зазнали втрат

На Луганщині сили АТО двічі вступили в бій з бойовиками, які зазнали втрат

Здійснено 34 обстріли / Фото: facebook.com/azov.batalion

Бої відбулися біля Кримського.

У Луганській області впродовж доби відбулись два бойових зіткнення між силами АТО і бойовиками поблизу Кримського та Станиці Луганської.

Як повідомляє прес-центр ОК  "Північ" ЗСУ на своїй сторінці у Facebook, бойовики продовжують наносити інтенсивні вогневі удари.

"За минулу добу з напрямків Луганськ, Весела Гора та Фрунзе бойовиками здійснено 34 обстріли позицій військ оперативного командування "Північ", з БМ-21 "Град" – 13, зі ствольної артилерії – 19, танків – 2. При цьому противник продовжує перегрупування, нарощення та організацію всебічного забезпечення своїх сил на Станично-Луганському напрямку", - зазначають силовики.

"Намагаючись заволодіти опорними пунктами, бойовики, використовуючи АГС-17 і стрілецьку зброю, пішли в наступ. Українські військові відкрили вогонь у відповідь, в результаті чого противник зазнав втрат, а займані позиції залишились за українськими військовими", - кажуть силовики.

Крім того, під обстріли противника потрапили позиції українських військовослужбовців, які захищають населені пункти Станиця Луганська, Макарове, Верхньо-Вільхова, Кримське, Фрунзе, Щастя, Трьохізбенка.

Нагадаємо, на Луганщині бойовики продовжують снарядами "Градів" руйнувати села та вбивати людей.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація