На Луганщині вибухом зруйнувало дві квартири

На Луганщині вибухом зруйнувало дві квартири

Фото: Тетяна Погукай

Інцидент стався в місті Привілля.

У Привіллі в 5-поверховому будинку стався вибух, унаслідок якого були зруйновані стіни між двома квартирами. Про це через фейсбук повідомляє речниця Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай.

Поліція встановлює обставини надзвичайної події у м. Привілля, що на Луганщині Сьогодні, до чергової частини...

Опубліковано Татьяною Погукай Понеділок, 28 жовтня 2019 р.

З її слів, інцидент стався вдень за адресою вулиця Котовського, 3-А. Повідомлення про вибух правоохоронцям надійшло о 15:15 годині в понеділок, 28 жовтня. На місце вирушили керівництво Лисичанського відділу поліції та обласного главку, співробітники слідчо-оперативної групи та ДСНС.

"За попередньою інформацією, власник квартири №22 проводив ремонтні роботи газової печі під час яких стався вибух побутового газу. Внаслідок вибуху сталося руйнування внутрішньої стіни між квартирами 22 та 21. Власник квартири 1980 р.н. отримав тілесні ушкодження у вигляді опіків обличчя та рук, з якими госпіталізований до лікарні, де медики надають йому допомогу", - повідомила Погукай.

Інших постраждалих немає, правоохоронці працюють на місці події. Евакуації мешканців будинку не проводилося.

Раніше в Мережі з'явилося відео вибуху на ринку на вулиці Теодора Драйзера на Троєщині в Києві. Момент вибуху потрапив на камери зовнішнього спостереження. На ньому видно, як хтось прокатав гранату в прохід між МАФами, після чого пролунав вибух.

Смертельний вибух гранати в Києві: поліція назвала офіційну версію

Смертельний вибух гранати в Києві: поліція назвала офіційну версію

Повʼязані теми:

Наступна публікація