На Львівщині мікроавтобус влетів у туристичний автобус з десятками дітей: є загиблий

Постраждали шестеро дітей.

Увечері 4 вересня у Львівській області сталася смертельна ДТП, в яку потрапив туристичний автобус із десятками дітей у салоні.

Про це повідомляє Zaxid.net із посиланням на пресслужбу поліції.

Аварія сталася близько дев'ятої вечора на трасі Київ-Чоп біля села Банюнин. Зіткнулися 

Mercedes Vito, Volkswagen Jetta та туристичний автобус Neoplan. Внаслідок ДТП загинув водій Mercedes, усіх інших учасників ДТА оглядають лікарі. 

За інформацією депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича, свідки розповіли, що водій мікроавтобуса виїхав на зустрічну смугу і влетів в автобус з дітьми. Постраждали шестеро дітей віком від 9 до 13 років, вони живі, але госпіталізовані з травмами.

Зінкевич зазначає, що в автобусі було 26 дітей-учасників танцювального колективу з Чернівецької області. За даними  Zaxid.net, в автобусі було 49 дітей.

Нагадаємо, у Полтавській області на 277 км автодороги М-03 "Київ-Харків-Довжанський" сталася жахлива аварія за участю автобуса, що здійснював нерегулярні пасажирські перевезення, та маршрутки, яка прямувала до Полтави. Унаслідок ДТП 44-річний пасажир мікроавтобуса загинув, 31-річну пасажирку та водія госпіталізували. Згодом жінка померла від отриманих травм у лікарні. 

10-річний хлопчик дивом врятувався під час ДТП на Вінниччині

10-річний хлопчик дивом врятувався під час ДТП на Вінниччині

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація