На Львівщині підлітки забили до смерті однолітка і похизувалися цим у соцмережах

На Львівщині підлітки забили до смерті однолітка і похизувалися цим у соцмережах

Причиною жорстокості неповнолітніх став борг.

Жахлива трагедія сталася у місті Жовква. Там троє неповнолітніх до смерті побили знайомого через борг, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області

До поліції надійшло повідомлення про те, що в соціальній мережі оприлюднено фото сильно побитої людини. Підозра про те, що потерпілий загинув, підтвердилася – тіло юнака з численними тілесними ушкодженнями поліцейські виявили закопаним на території одного з домогосподарств. Як з’ясувалося, світлину виклав в інтернет один із учасників побиття.

18-річна дівчина звинувачує колишнього хлопця у жорстокому побитті

18-річна дівчина звинувачує колишнього хлопця у жорстокому побитті

Загиблим виявився 17-річний житель одного із сіл у Жовківському районі. У ніч проти 13 квітня його жорстоко побили троє знайомих. Це були мешканці Жовкви віком 15 і 17 років, а також 17-річний житель району. Побиття сталося у підвалі одного з будинків, там жертва і померла. "Побачивши, що побитий не подає ознак життя, зловмисники винесли тіло з підвалу, занесли за будинок та закопали. При цьому вони сфотографували тіло загиблого і в подальшому один із товаришів оприлюднив ці фото у соціальній мережі. Правоохоронці опитали неповнолітніх у присутності батьків та психолога – за їх словами, вони побили свого знайомого тому, що він заборгував їм гроші – дванадцять тисяч гривень та не міг повернути борг", - повідомляють у поліції.

За фактом заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження. Підозрювані поліцією затримані, суд має обрати їм запобіжний захід. Якщо справу не буде перекваліфіковано, злочинцям у разі доведення провини загрожуватиме позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація