На Львівщині поліція "накрила" майже 60 підпільних гральних закладів

Щомісячний прибуток з одного підприємства мережі складав від 100 тисяч до 2 мільйонів гривень. 

Співробітники управління захисту економіки у Львівській області зупинили підпільну діяльність мережі букмекерських контор. У цих закладах відвідувачі мали доступ до азартних ігор. На комп'ютерній техніці було встановлено спеціальне програмне забезпечення.

Про це інформує департамент захисту економіки Національної поліції України.

Встановлені організатори мережі букмекерських контор – мешканці Львівської області 32-х та 39-ти років. 59 підпільних гральних закладів функціонували у Львові, Дрогобичі, Стрию, Жидачеві, Мостиській, Трускавці, Червонограді, Бориславі, Миколаєві, Кам'янці-Бузькій, Золочеві, Ходорові та Моршині. Щомісячний прибуток з одного підприємства мережі складав від 100 тисяч до 2 мільйонів гривень.

Правоохоронці провели 61 санкціонованій обшук у гральних закладах та у помешканнях організаторів. Поліцейські вилучили 570 системних блоків комп'ютерів із інстальованим спеціальним програмним забезпеченням, об'єднаних у єдину мережу букмекерських контор. Окрім обладнання, вилучили 900 тисяч гривень, а також чорнові записи та щоденні звіти адміністрації контор.

Додамо, що вже тиждень на території країни тривають заходи по припиненню діяльності підпільних гральних закладів. Упродовж цього періоду працівники структурних підрозділів департаменту захисту економіки припинили діяльність 101 грального закладу.

Поліцейські вилучили 1244 одиниць грального обладнання, з них 31 гральний автомат, 1213 одиниць комп'ютерної техніки та 1,3 мільйони гривень, одержаних від гравців. Загальна сума вилучено обладнання становить 5 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що раніше у Києві силовики ліквідували два підпільних гральних заклади.

Як зазначається, казино були розташовані у Солом'янському районі столиці: одне в підвалі розважального закладу, а інше – в приватному будинку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація