На Львівщині позашляховик протаранив мікроавтобус, постраждали четверо дітей

На Львівщині позашляховик протаранив мікроавтобус, постраждали четверо дітей

Фото: ГУ НП у Львівській області

Загалом травми отримали дев’ятеро людей.

У Львівській області через зіткнення позашляховика SsangYong Rexton та мікроавтобуса Volkswagen Transporter травмувались дев’ятеро осіб, з яких четверо – діти. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталась 30 жовтня близько 20.30 на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Тухолька Сколівського району", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, водій автомобіля SsangYong Rexton, 40-річний мешканець Червонограда, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen Transporter, за кермом якого перебував 28-річний мешканець одного з сіл Турківського району.

Фото: ГУ НП у Львівській області

Унаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій та п’ятеро пасажирів мікроавтобуса, з них троє дітей віком 14, 7 років та піврічне немовля, а також водій та двоє пасажирів легковика, одна з яких – 11-річна дівчинка. Всі постраждалі були доправлені до лікарні.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП.

Нагадаємо, раніше на Львівщині вантажний поїзд переїхав юнака, відрізавши обидві ноги. Постраждалий був терміново госпіталізований.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація