На Львівщині СБУ затримала трьох поліцейських за хабарництво

На Львівщині СБУ затримала трьох поліцейських за хабарництво

На Львівщині СБУ затримала трьох поліцейських за хабарництво

Фото: Прес-служба СБУ

Правопорушники вимагали від місцевого мешканця 400 доларів за непритягнення його до кримінальної відповідальності.

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою у місті Стрий Львівської області викрили на хабарництві трьох працівників кримінальної поліції.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

"Два майори та підполковник вимагали від місцевого мешканця чотириста доларів США за непритягнення його до кримінальної відповідальності за крадіжку грошей", - йдеться у повідомленні.

Фото: Прес-служба СБУ

За даними  прес-служби, два хабарники були затримані у службовому автомобілі в центрі Стрия під час отримання грошей, третій спільник був затриманий у робочому кабінеті.

Офіцерам було оголошено про підозру у скоєнні злочину за статтею "Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище", та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі тривають оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих фактів отримання хабарів поліцейськими. Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, на Рівненщині співробітники СБУ та прокуратури схопили на хабарі двох бійців Нацполіції. Про це повідомили у прес-центрі СБУ. Як з'ясувалося, здирників, які вимагали від місцевого мешканця-бурштинокопача 300 доларів за прикриття видобутку "сонячного каменю", затримали 7 травня. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація