На Львівщині загадково померла дитина, батьки якої плутаються у показах

На Львівщині загадково померла дитина, батьки якої плутаються у показах

На Львівщині померла дитина

Якщо злочин буде доведено, вбивцям загрожує до 10 років позбавлення волі.

На Львівщині померла трирічна дитина. Мама викликала "швидку" запізно, коли лікарі вже нічим зарадити не могли.

Дзвінок надійшов близько 7 ранку. Жінка повідомила, що її трирічна донька посиніла, повідомляється у сюжеті ТСН.19:30.

"Конкретно ми не можемо сказати причину. Дитина хворіла близько місяця: кашляла, кашель супроводжувався періодично рвотою. Це все, що вони нам повідомили", - розповіла лікар швидкої Ольга Барвінок.

За словами медиків, ознак насильницької смерті на тілі дитини не було, але судмедексперти після розтину побачили інше. "Причиною смерті став удар тупим предметом, що призвело до брижі тонкого кишківника та розвитку перитоніту, тобто удар був у живіт. Триває слідство, в межах якого призначені експертизи після яких буде встановлено конкретно, чи це був удар стороннім предметом аюо ушкодження з власної необережності самої дитини", - додав керівник управління карного розшуку ГК МВС України у Львівській області Микола Гладюк.

Правоохоронці стверджують, що маленька Карина жила з матір'ю і вітчимом. Обидва відсиділи за ґратами. Зокрема, чоловік нещодавно звільнився. В пари ще є двоє маленьких дітей. Двері батьки не відчиняють, а сусіди воліють не говорити зайвого.

У міліції додають, що спочатку батьки пояснювали, що дитина сильно кашляла, а коли стали відомі результати розтину сказали, що дівчинка впала з гойдалки. Від чого насправді померла дитина, стане відомо за 10 днів. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом умисного нанесення важких тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає від п'яти до 10 років позбавлення волі.

Наталка Волосацька, Олександр Бригадир, Львівщина, ТСН. 1+1.

На Львівщині померла трирічна дитина

На Львівщині померла трирічна дитина

Повʼязані теми:

Наступна публікація