На Миколаївщині автомобіль збив 13-річну дівчину, яка п’яна сиділа на дорозі

На Миколаївщині автомобіль збив 13-річну дівчину, яка п’яна сиділа на дорозі

Фото: uadrivers.com

Постраждала поверталась разом із 16-річною сестрою та 17-річним другом із сусіднього села, де усі разом відпочивали.

Учора, 27 січня, вночі на Миколаївщині водій автомобіля Daewoo скоїв наїзд на нетверезу 13-річну дівчину.

Про це із посиланням на відділ комунікації поліції Миколаївської області повідомляє УНІАН.

"Інформація про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась на трасі Н-11 "Миколаїв-Дніпропетровськ" в с. Мішково-Погорілове, Вітовського району, надійшла до поліції сьогодні близько 02:30 від 27-річного водія таксі. Чоловік, не помітивши на узбіччі дороги дівчину, яка сиділа, скоїв на неї наїзд. Водій викликав і поліцію, і швидку", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що постраждала поверталась разом із 16-річною сестрою та 17-річним другом із сусіднього села, де усі разом відпочивали і в якусь мить підлітки випустили її з виду.

Коли сталась аварія, неповнолітня сиділа на узбіччі дороги. За висновками медиків у крові постраждалої виявлено 2 проміле алкоголю. Потерпіла дівчина із чисельними переломами була госпіталізована. Наразі її стан розцінюється медиками як вкрай важкий.

У Хмельницькому авто збило школярку на переході

У Хмельницькому авто збило школярку на переході

Наразі поліцейські вже поспілкувались із матір’ю дівчини та склали відносно неї адміністративний протокол за неналежне виконання своїх обов’язків по вихованню дітей.

 Слідчими за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та проводиться розслідування.

Раніше повідомлялося, що у Хмельницькому авто збило школярку на переході. Дівчинка опинилась на капоті машини і вціліла. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація