На Миколаївщині невідомі порізали колеса Range Rover і викрали з авто 15 млн грн

На Миколаївщині невідомі порізали колеса Range Rover і викрали з авто 15 млн грн

Фото: УНІАН

Зловмисники змусили водія позашляховика зупинитися посеред траси.

На трасі "Миколаїв-Херсон" у водія Range Rover вкрали сумку з понад 15 мільйонами гривень.

Про це повідомили у прес-службі поліції Миколаївської області.

"Повідомлення про те, що на автодорозі Миколаїв - Херсон поблизу с. Шевченкове стався злочин, до поліції Вітовського району надійшло близько 23:20 21 лютого", - розповіли правоохоронці.

За словами 52-річного заявника, він повертався додому своїм автомобілем Range Rover, коли його підрізав Volkswagen темного кольору та змусив зупинитись. Після цього з машини вийшов водій та почав кричати, що нібито заявник невправно керує своєю автівкою. Його підтримали пасажири авто, які підійшли до машини заявника і порізали колеса. У цей момент на місце події під’їхало ще одне авто темного кольору ймовірно BMW, з якого вийшли декілька незнайомців у темному одязі з капюшонами на голові, розбили пасажирське скло та витягли сумку, у якій було понад 15 млн грн.

Після нападу зловмисники втекли автомобілями у напрямку Херсона.

Наразі відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч. 5 т. 186 КК України "Грабіж", що карається від 8 до 13 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Тривають слідчі та оперативні заходи щодо встановлення осіб злочинців та їхнього затримання.

Нагадаємо, раніше у Києві невідомі обстріляли авто і викрали сумку з великою сумою. За словами постраждалого, у сумці було 40 тисяч доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація