На Одещині дві подруги каталися на санях, прив’язаних до авто, і врізалися в зустрічну машину

Потерпілі отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості.

У селі Троїцьке, що на Одещині, двоє 18-річних подруги каталися проїжджою частиною на санях, прив’язаних до автомобіля, та зіткнулися з зустрічним авто.

Наразі дівчата перебувають в лікарні, передає прес-служба ГУНП в Одеській області.

«Було встановлено, що до однієї з подруг в вечірній час приїхав товариш на автомобілі. Дівчата захотіли покататися на санях. Заради розваги вони прив’язали двоє саней до фаркопа автомобіля, хлопець сів за кермо та почав катати подруг по центральній вулиці села. Під час руху сані занесло на зустрічну смугу, де в цей час рухався інший автомобіль, та між ними сталося зіткнення», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що потерпілі отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості та перебувають у лікарні. Тест на наявність алкоголю в крові водіїв автомобілів виявився негативним. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, у селі Кровинка, що на Тернопільщині, загинула 22-річна дівчина, яка каталась на санях, прив’язаних до автомобіля

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація