На Одещині хлопець жорстоко вбив та зґвалтував свою 17-річну сусідку

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.

У лісопосадці Малиновського району міста Одеси правоохоронці знайшли тіло дівчини із ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Одеській області.

Зазначається, що кілька днів тому, о восьмій годині вечора, до чергової частини Хмельницького районного відділу поліції надійшла інформація про зникнення людини. Хлопець повідомив, що розмовляв зі своєю дівчиною по мобільному телефону, як раптом почув її крик, та зв'язок одразу ж перервався. Спершу він намагався самотужки розшукати дівчину, але після трьох годин пошуків, вирішив звернутися до правоохоронців.

Впродовж всієї ночі вони обстежували ймовірну територію зникнення. Таким чином оперативники шукали всю ніч та вже ранком виявили її тіло без одягу, з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці почали шукати осіб, які могли бути причетні до вбивства дівчини.

"Їм вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявися 18-річний знайомий загиблої. Встановлено, що обидва були жителями одного із сіл Роздільнянського району, які мешкали по сусідству, ходили разом до школи та працювали разом на складській базі. Того дня зловмисник зранку разом зі своїми колегами вживав алкогольні напої, та отримав завдання спалити сміття. Почавши виконувати завдане, він раптом побачив свою колишню однокласницю, яка, йдучи додому, розмовляла по мобільному телефону", - йдеться у повідомленні.

Озброївшись держаком лопати, хлопець почав переслідувати свою сусідку та почав наносити численні удари. Потім він її зґвалтував. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.

"Завдяки злагодженим діям поліцейських, співробітників прокуратури Одеської області був затриманий зловмисник, який вже зізнався у скоєнні вбивства та спробі зґвалтування дівчини. На теперішній час відкрито кримінальне провадження за п.10 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Його затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вживаються необхідні заходи зі збору доказів за вказаним фактом", - повідомив начальник ГУ НП в Одеській області Дмитро Головін.

Нагадаємо, майже два тижні в Івано-Франківську шукали безвісти зниклу 24-річну болгарку, студентку місцевого медичного університету. Дішлі Еля Зія зникла в ніч проти 1 червня. Кілька днів друзі марно шукали її самотужки, потім зрштою звернулися до поліції. Правоохоронці, Нацгвардія, рятувальники обнишпорили ліси, поля, закинуті будинки, опитали десятки її знайомих. Елю знайшли за 50 кілометрів від Івано-Франківська – її тіло лежало у валізі на дні глибокого озера. 

Тіло студентки, яку шукали майже два тижні, знайшли на дні озера у валізі

Тіло студентки, яку шукали майже два тижні, знайшли на дні озера у валізі

Повʼязані теми:

Наступна публікація