На Одещині підліток вистрілив у голову з рушниці через сварку з дівчиною

Хлопець взяв зброю у батька.

В одному з сіл на Одещині виявлили тіло неповнолітнього із вогнепальним пораненням в голову.

Про це повідомляє Балтський відділ поліції в Одеській області.

Вночі поліції надійшло повідомлення про те, що у нежитловому будинку виявлили труп місцевого юнака з тілесними ушкодженнями. Під час огляду на тілі виявили вогнепальне поранення підборіддя, а поряд була мисливська рушниця.

"За попередніми висновками експертів, юнак скоїв самогубство. Встановлено, що в суїцидальних групах хлопець не зареєстрований. За однією з версій, ймовірною причиною смерті стала сварка з дівчиною",- прокоментував подію начальник Балтського ВП Олександр Нємцев

Згодом батько загиблого розповів, що рушницю він зберігав вдома без реєстрації та дозвільних документів.

За фактом відкрите кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, у Києві повісився молодик через нерозділене кохання. Трагічна історія сталася ввечері 11 вересня Шевченківському районі, на вул. Шамрило, 3.У підвальному приміщенні вказаного будинку пішов з життя молодий хлопець 1995 року народження.  За попередньою інформацією, хлопець вкоротив собі віку через нерозділене кохання. 

Молодик жив і працював в цьому домі. На місці було знайдено передсмертну записку. Її зміст не розголошується.  Працювала слідчо-оперативна група.

Повʼязані теми:

Наступна публікація