Мешканця Одещини засудили до 13 років за кинуту в поліцію гранату

Мешканця Одещини засудили до 13 років за кинуту в поліцію гранату

Фото: pixabay.com

Він отримає 13 років за ґратами.

В Ізмаїлі Одеської області засудили 33-річного місцевого мешканця, який гранатою підірвав правоохоронців.

Чоловіка визнали винним у незаконному придбанні та носінні вогнепальної зброї та боєприпасів, а також у замаху на вбивство працівників правоохоронного органу. Він отримав 13 років ув'язнення.

Проте він під час судового розгляду себе винним не визнав, повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

У грудні 2015 року мешканець Ізмаїла знайшов пістолет, патрони до нього та осколкову гранату РГД-5, які носив при собі без передбаченого законом дозволу.  Мешканці будинку в місті Ізмаїл помітили його зі зброєю у стані алкогольного сп’яніння.

На місце події прибули співробітники поліції, однак зловмисник почав від них втікати та здійснив декілька пострілів із пістолета в бік правоохоронців. Пізніше він кинув у них гранату. У результаті, двом співробітникам поліції спричинено легкі тілесні ушкодження.

Раніше повідомлялось, що у ніч проти 14 травня у столиці на території промзони в Голосіївському районі стався вибух. В результаті постраждали шестеро осіб, їх госпіталізували з травмами різного ступеня важкості. Один з них перебуває без свідомості. Про це повідомляє поліція Києва. За попередніми даними, невідомі особи підійшли до паркану складів, які перебували під охороною, після чого кинули на територію два вибухові пристрої.

Один із постраждалих внаслідок вибуху у промзоні у Києві досі не прийшов до тями

Один із постраждалих внаслідок вибуху у промзоні у Києві досі не прийшов до тями

Повʼязані теми:

Наступна публікація