На одеському стадіоні загинув студент-іноземець. На нього впали футбольні ворота

На одеському стадіоні загинув студент-іноземець. На нього впали футбольні ворота

На одеському стадіоні загинув студент-іноземець. На нього впали футбольні ворота

Скріншот із відео

Його друзі впевнені, що винне у всьому порушення техніки безпеки.

В Одесі на міському стадіоні "Спартак" загинув 22-річний студент Туркменістану, який прийшов на поле пограти у футбол з приятелями. На студента-третьокурсника впали металеві ворота і вдарили його по хребту. Від отриманої серйозної травми він помер на місці події ще до приїзду медиків.

В університеті ПНПУ ім. Ушинського кажуть, що це нещасний випадок і винних немає. Що ж стало причиною трагедії, дивіться у сюжеті ТСН.19:30.

Трагедія сталася пізно увечері 5 листопада. Юнак разом з друзями грали на стадіоні у футбол. Зі слів очевидців, третьокурсник намагався виконати на воротах спортивну вправу, але вони не витримали і впали на нього.

І у виші, і на стадіоні твердять, що нічиєї провини в тому, що сталося, немає. За словами проректора з міжнародних зв’язків вишу Антона Ананьєва, це був нещасний випадок.

Футбольні ворота вбили студента з Туркменістану

Футбольні ворота вбили студента з Туркменістану

 А от друзі загиблого певні, що хлопець поплатився життям через порушення правил безпеки працівниками стадіону. Студенти побоюються, що подібний інцидент може повторитися. Вони кажуть, що металева конструкція була погано закріплена. 

Втім, дирекція стадіону переконує, що не припустилися жодних порушень. Мовляв, ворота для мініфутболу не закріплюють ніколи.

"Це ворота для мініфутболу, вони пересувні і під час тренувань їх часто пересувають. Він чи то біг, чи намагався підтягнутися, чи виконати якийсь акробатичний рух. Футбольні ворота - це частина спортивного спорядження, яка, однозначно, не призначена ані для розминки, ані для жодних вправ", - коментує Михайло Чистяков, директор КП Стадіон "Спартак".

У поліції також вважають, що стався нещасний випадок, а тому кримінальну справу розпочали за фактом навмисного вбивства з приміткою "нещасний випадок". Тіло загиблого уже відправили на батьківщину в Туркменістан.

Кореспондентка ТСН Олена Черняєва.

Повʼязані теми:

Наступна публікація