На окружній дорозі Харкова сталася ДТП із мікроавтобусом, є загиблі

Стан трьох постраждалих оцінюється як задовільний.

Увечері суботи, 17 листопада, на окружній дорозі Харкова водій мікроавтобуса Volkswagen виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого вчинив зіткнення із автомобілем Chevrolet, водій якого загинув на місці.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції Харківської області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 листопада близько 20-45 на Окружній дорозі у Дергачівському районі. За попередніми даними, водій мікроавтобуса Volkswagen виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого вчинив зіткнення із автомобілем Chevrolet. Від отриманих травм 20-річний водій Chevrolet загинув на місці, 35-річний водій і 33-річний пасажир Volkswagen, 33-річна пасажирка Chevrolet із травмами різного ступеня тяжкості були доставлені до Харківської міської клінічної  лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що лікарі оцінюють їхній стан як задовільний.

Правоохоронці продовжують встановлювати обставини ДТП. Наразі було затримано водія мікроавтобуса Volkswagen.

Нагадаємо, 17 листопада близько о пів на першу дня на трасі Київ-Харків лоб у лоб зіткнулися два легкові автомобілі - ВАЗ десятої моделі та Hyundai. Від сильного удару помер пасажир ВАЗу. Ще семеро людей, серед яких двоє дітей, отримали травми різних ступенів

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація