На Прикарпатті засудили матір, яка вбила двох своїх дітей

На Прикарпатті засудили матір, яка вбила двох своїх дітей

Злочин було скоєно у 2016 році.

В Івано-Франківській області суд засудив матір, яка у 2016 році вбила двох своїх малолітніх дітей.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Коломийський суд засудив жінку до 15 років позбавлення волі. Зазначається, що прокуратура наполягала на довічному позбавленні волі. "Наразі прокуратурою готується апеляційна скарга на рішення суду", - додали у відомстві.

Слідство встановило, що у квітні 2016 року жінка розчинила у воді снодійні лікарські засоби. Потім дала випити цю рідину своїм дітям. Двоє хлопчиків померли. 

Як повідомлялося, батьки приховали вбивство своєї малолітньої доньки, яка мала статус дитини з інвалідністю, та, підробивши офіційні документи, використали їх для одержання соціальних виплат. Після її смерті вони отримали 43 тис. гривень. 

Слідчі встановили, що рідний батько 5-річної дівчинки під час сварки вдарив її кулаком, від чого дитина втратила свідомість і впала. При цьому мати, будучи у злочинній змові з батьком, сприяючи вчиненню жорстокої розправи над донькою, приховала тіло дівчинки. Виявивши, що дитина померла, батько розпалив у будинку вогонь у печі, спалив тіло доньки, а попіл і рештки виніс та викинув у річку.

 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація