На Рівненщині банда зловмисників заштовхала подружжя до багажника і вивезла в лісосмугу

На Рівненщині банда зловмисників заштовхала подружжя до багажника і вивезла в лісосмугу

Зловмисники зухвало увірвалася до помешкання подружжя вночі. / Фото: Архів

Злодії поцупили гроші та золоті прикраси.

На Рівненщині банда зловмисників увірвалася вночі 17 вересня до помешкання подружжя в місті Костопіль. Злодії вкрали гроші та золоті прикраси, а самих же господарів вивезли до лісу в багажнику їхньої ж машини, повідомляє прес-служба МВС в області.

За словами 39-річного костопільчанина Василя, який постраждав внаслідок нападу, зловмисників було восьмеро, всі вони були спортивної тілобудови.

"На місці події слідчо-оперативна група встановила, що близько першої години ночі невідомі особи завдали Василю тілесні ушкодження та заволоділи його грошовими коштами в сумі близько п'яти тисяч доларів, двох тисяч гривень та 20 найменувань золотих виробів", - йдеться в повідомленні міліції.

Після цього нападники заштовхали подружжя до багажника їхнього автомобіля та відвезли в лісосмугу, де потерпілих і залишили.

"На даний час чоловіка доставлено в Костопільську ЦРЛ для обстеження, – повідомив начальник Костопільського РВ УМВС України в Рівненській області Вадим Мельник. – Дана подія внесена до бази Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій)".

Наразі проводиться розслідування.

Раніше повідомлялося, що на трасі пограбували машину, що везла до Києва півтора мільйони гривень.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація