На Рівненщині поліцейського підозрюють у смертельній ДТП і втечі з місця аварії

На Рівненщині поліцейського підозрюють у смертельній ДТП і втечі з місця аварії

Чоловік не помітив, що на місці ДТП загубив номер

Загадкова смертельна ДТП на Рівненщині. Водій елітного позашляховика збив жінку на велосипеді та втік. Потерпіла загинула. Утім, втікач не помітив, що на місці аварії згубив номерний знак з авто.

Виявилося, машиною користувався капітан місцевої поліції. Він свою причетність до ДТП спростовує, хоча саме у його гаражі згодом знайшли ту ж таки пошкоджену машину. Із дня аварії минуло вже 10 днів. Однак винуватця ДТП правоохоронці досі не встановили і нікому не оголосили про підозру.

«Жінка померла від отриманих травм на місці події. На даний час проводяться першочергові слідчі дії, тобто призначено повний комплекс експертиз у кримінальному провадженні», - розповідає начальник відділу прокуратури Рівненської області Тетяна Павлюковець.

У прокуратурі вдалося дізнатися небагато.  Кажуть, подробиці – таємниця слідства. Сам правоохоронець мовляв стверджує, за кермом був не він, автівку продав напередодні аварії. Кому  -дізнатися зась. Його телефон вимкнений. У квартирі, де живе правоохоронець, дверей не відчиняють.  На роботі його теж немає.  Керівник капітана поліції характеризує  позитивно. Каже,  ще рано робити висновки щодо причетності підлеглого до аварії.

Позашляховик капітана поліції на Рівненщині збив на смерть жінку

Позашляховик капітана поліції на Рівненщині збив на смерть жінку

Джерела в правохоронних органах не на камеру розповіли, колеги капітана підтверджують, що саме він користувався позашляховиком свого тестя. І завжди залишав у гаражі родичів, де невдовзі після аварії автівку й знайшли. У прокуратурі ж сподіваються, у розслідуванні зможуть допомогти  свідки аварії.

Якщо доведуть, що саме капітан поліції на смерть збив жінку та хотів це приховати, йому загрожує до 8 років за ґратами.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація