На Сумщині батько прикував до ліжка 30-річного сина

На Сумщині батько прикував до ліжка 30-річного сина

Фото: УНІАН

Син від народження має проблеми з психічним здоров'ям.

У Сумській області чоловік приковував свого 30-річного сина за ногу ланцюгом до металевого ліжка. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Правоохоронці дізнались, що чоловік тримає сина на ланцюгу від медиків, які приїхали за викликом. Виявилося, що у будинку чоловіки жили удвох. Після того, як три роки тому померла дружина господаря, батько періодично приковував сина за ногу до ліжка ланцюгом, який закріплював замком.

“Свій вчинок підозрюваний пояснює тим, що син від народження має вади фізичного і психологічного здоров'я і може становити загрозу як для себе, так і для інших людей”, - йдеться у повідомленні.

Чоловік заявляє, що син поводився агресивно, а в такий спосіб він намагався його втихомирити. Крім того, він приковував сина, коли виходив з дому. У той же час до медиків за допомогою він не звертався і належним чином за сином не доглядав.

57-річному чоловікові оголосили підозру в незаконному позбавленні волі. Слідчі готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу для батька у вигляді домашнього арешту. Йому загрожує до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Постраждалий зараз знаходиться під наглядом медиків, і після всіх необхідних обстежень його, ймовірно, переведуть у відповідну спеціалізовану медустанову для подальшого лікування і реабілітації.

Нагадаємо, у 2017 році повідомлялося, що на Запоріжжі фермер тримав місцеве подружжя на ланцюгу у покинутому ангарі.

Виховний процес: у Херсоні співмешканець прикував жінку на ланцюг

Виховний процес: у Херсоні співмешканець прикував жінку на ланцюг

Повʼязані теми:

Наступна публікація