На Сумщині невідомі розбили меморіальну дошку загиблому в АТО військовому

На Сумщині невідомі розбили меморіальну дошку загиблому в АТО військовому

Фото: Facebook/Вячеслав Жовтя

Поліція намагається встановити зловмисників.

У місті Кролевець Сумської області вандали розбили меморіальну дошку загиблому в зоні проведення антитерористичної операції бійцю 58-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних сил України Олександру Терещенку.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

"На вихідних чергував сторож, проте він нічого не бачив, бо стежить за всіма будівлями один. На ґанку висить ліхтар, проте й він не завадив зловмисникам, а камер відеоспостереження немає", - розповіла директор школи Ірина Ілляшенко, пише "Сайт Кролевця".

Фото: Facebook/Вячеслав Жовтя

Своєю чергою у поліції запевнили, що інформацію про надзвичайну подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

"Оскільки камер відеоспостереження на школі немає, за фактом знищення меморіальної дошки загиблому в АТО військовослужбовцю працівники Кролевецького відділення поліції проводять перевірку. За її результатами вирішуватиметься питання про кваліфікацію події", – зазначила керівник відділу комунікації Головного управління Нацполіції в області Ельвіра Біганова.

Зауважимо, меморіальну дошку було встановлено 22 січня цього року на будівлі міської ЗОШ № 2, де навчався командир гармати бригадної артилерійської групи 58-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних сил України Олександр Терещенко.

Вандали знищили табличку Герою АТО - Терещенку Олександру. Кролевець, 5 лютого 2018. Школа #2. Коли я підходив до місця,...

Опубликовано Володимиром Куриленко 5 февраля 2018 г.

Нагадаємо, раніше на Черкащині вандали залили хрест Героям Небесної Сотні фарбою та замалювали герб. Інцидент стався у самому центрі міста.

Повʼязані теми:

Наступна публікація