На Сумщині няня прив'язала 7-річну дитину до дерева в лісі біля кладовища

На Сумщині няня прив'язала 7-річну дитину до дерева в лісі біля кладовища

На шокуючу екзекуцію випадково натрапили грибники.

На Сумщині няня прив'язала 7-річну дитину до дерева та заклеїла рот скотчем, вважаючи це адекватним покаранням за погану поведінку та правильним виховним засобом. На хлопчика в лісі неподалік кладовища натрапили грибники та сповістили про побачене поліцейських, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Поруч із прив'язаним хлопцем плакав його брат-близнюк, а жінка порадила грибникам не заважати. Невдовзі на місці події з'явилися правоохоронці. "Один з працівників групи швидкого реагування відклеїв рот хлопчику, відірвавши скотч, та викликав слідчо-оперативну группу", - розповів керівник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько.

На Сумщині няня прив’язала 7-річну дитину до дерева та заклеїла рот скотчем

На Сумщині няня прив’язала 7-річну дитину до дерева та заклеїла рот скотчем

Діти розказали копам, як знайти маму, котра упізнала в жінці няню і одразу взялася її захищати. "Я вважаю себе винуватою, що через моїх дітей постраждала невинна людина, тому що реально втрачала контроль", - каже вона. 26-річна жінка нині сама ростить трьох дітей та зізнається, що зі старшими близнюками самотужки упоратись не може, тому і довірила їх своїй 58-річній знайомій. Мовляв, та з хлопцями змалечку, і виховує їх дієво, хоч і непедагогічно. "Гіперактивні. Це близнята, які родились недоношені, і з самого дитинства почалася ця проблема. Я вважаю цей метод неприйнятним, але так як я розумію вже силу її відчаю, як вона мені скільки допомагала, то я розумію, що це просто припугнуть хотіла". – каже мати дітей.

Сусіди обох – і маму, і няню – жаліють, бо таких дітей-неслухів, кажуть, ще треба пошукати. "Вона не може з ними впоратися. А то така Нінка, що може й прив'язать, вона дисципліну любить", - твердить Михайло Васильєв. А от у школі, куди діти прийшли наступного дня, почутим приголомшені, хоч і про маму близнюків нічого поганого сказати не можуть – хлопці й справді бешкетники, проте завжди доглянуті. "Чисті, нагодовані, по них видно – щічечки такі", - каже класний керівник Ніна Мар'єнкова. "Їй важко, троє дітей, батько в АТО, ви розумієте, що без батька виховувати дітей дуже важко, особливо синів", - твердить психолог Світлана Слухань.

У школі розпитали дітей про інцидент і слідів фізичного чи психологічного насилля не знайшли. "Медсестра обдивлялася. Нічого", - каже Мар'єнкова. "Діти нормально розповідали: вони з бабусею ходили збирати гриби", - каже директор школи В'ячеслав Дядик. Однак правоохоронці вважають, що за непедагогічні методи няня може на три роки сісти до в'язниці. Мати обіцяє захищати жінку у суді і хоче, аби з дітьми попрацювали психологи, бо хлопці вже заявили: якщо вона їх ображатиме – викличуть поліцію просто додому.

Кореспондент ТСН Оксана Солодовник

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація