На Сумщині п'яний водій на "Ланосі" на смерть збив 2-річного хлопчика і втік

На Сумщині п'яний водій на "Ланосі" на смерть збив 2-річного хлопчика і втік

На Сумщині п'яний водій на "Ланосі" на смерть збив 2-річного хлопчика і втік

Фото: Департамент комунікації Нацполіції України

Поліція затримала чоловіка за кілька годин. Йому загрожує до 8 років в’язниці.

У неділю ввечері у селі Сім’янівка Конотопського району водій автомобіля "Део Ланос" не впорався з кермуванням, виїхав на зустрічну смугу і збив на смерть 2-річного хлопчика.

Як йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Сумської області, хлопчик разом із сестричкою та кількома іншими дітьми прямували узбіччям. Дитина від отриманих травм померла на місці. Винуватець ДТП зник з місця події.

За даними поліції, на його розшук та затримання був зорієнтований весь особовий склад Конотопського відділу поліції та введено в дію план "Перехоплення".

Оперативне розслідування виявило, що винуватцем смертельної аварії є 48-річний житель сусіднього села на "Део Ланосі". Правопорушника було затримано приблизно через дві години після аварії.

За даними поліції, чоловік після святкування дня села вирішив погайсати автівкою. Після того, як збив дитину, він миттю повернувся додому, залишив автомобіль на подвір’ї матері, а сам заховався в кущах на сусідньому домогосподарстві.

На момент затримання чоловік перебував з ознаками алкогольного сп’яніння. У нього одразу взяли аналізи для проведення експертизи на наявність алкоголю в крові. Наразі чоловік перебуває під вартою.

Слідчими Конотопського відділу поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху, що призвели до загибелі людей), за якою винуватцеві ДТП загрожує тюремне ув’язнення строком до восьми років.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація