На Сумщині після прогулянки з друзями помер 12-річний хлопчик

На Сумщині після прогулянки з друзями помер 12-річний хлопчик

Фото: Інформатор

Підліток помер ще до приїзду медиків.

У Шостці Сумської області помер 12-річний хлопчик. Про це повідомляє поліція області.

Про смерть дитини правоохоронців сповістили медики. Вони розповіли, що підліток помер ще до їхнього приїзду. 

Матір хлопця розповіла поліцейським, що напередодні її син до вечора гуляв з друзями на вулиці. Коли він повернувся додому, йому стало зле. Мама допомогла сину лягти спати, а вночі знайшла його вже мертвим.

В поліції за фактом смерті дитини відкрили кримінальне провадження, в рамках якого встановлюють похвилинне пересування дитини містом, та опитують всіх, хто може в тій чи іншій мірі з‘ясувати обставини подій, що призвели до смерті хлопчика.

Нагадаємо, у вівторок, 29 жовтня, 9-класник Денис повернувся додому зі школи й попросився в мами піти на тренування. За дві години, коли мати зателефонувала сину, зв’язку з ним уже не було. Відчувши, що щось недобре, батьки почали шукати хлопця, але марно. Аж раптом дзвінок із поліції - Дениса знайшли мертвим на залізничній колії.

Попри запевнення, що вбивство є однією з робочих версій, за якими ведеться розслідування обставин смерті, офіційна кваліфікація справи – загибель на залізниці. Це не влаштовує ані батьків, ані активістів із Прилук, які давно нарікають на роботу місцевих правоохоронців. Перші протести під відділком відбувались з силовим протистоянням та спаленням шин. Родина Дениса налаштована "до кінця" боротися за справедливе слідство та покарання винуватців загибелі дитини, і мають кількох підозрюваних. 

Таємнича смерть підлітка у Прилуках: з'явилися нові деталі у справі Дениса Чаленка

Таємнича смерть підлітка у Прилуках: з'явилися нові деталі у справі Дениса Чаленка

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація