На телеекрани вийшов новий український серіал

На телеекрани вийшов новий український серіал

Його темою є історія кохання на тлі історичних подій.

Серіал "Сувенір з Одеси" стартував на каналі "1+1" в понеділок, 19 березня. Історія, кохання, золотий амулет і містика змішалися в одне ціле тривалістю в 12 серій, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Кохання двох молодих людей, учительки Лізи та скрипаля Матвія, розпочинається на тлі подій Першої світової війни, яка і розлучила героїв. Їхня доля постійно пов’язана із сувеніром – маленькою золотою скрипочкою, котра, як вічний талісман, належала різним людям і на кожного вплинула містичним чином. "Її неможна вкрасти. Та людина, яка її вкраде – гине тут-таки, протягом 24 годин", - розповіла головний продюсер серіалів і фільмів "1+1" Олена Васильєва.

На каналі "1+1" стартує серіал про кохання "Сувенір з Одеси"

На каналі "1+1" стартує серіал про кохання "Сувенір з Одеси"

У фільмі знайшли місце події революції 1917 року та реалії одеського кримінального життя. Геннадій Попенко в цій картині зіграв авторитета та лишився задоволений своєю роботою. Ареною знімань стали історичні локації Одеси та Києва – наприклад, столична Мала опера перетворився на кабаре Мішки Япончика. А щоби максимально зануритися в атмосферу Одеси 20-х років, Олександр Тетерін не один день провів на блошиних ринках. "Одеса в той час була дуже небезпечною, і кожен чоловік, щоби себе захистити, носив у тростині стилет", - пояснив художник-постановник.

Картина зібрала потужний акторський склад - Станіслава Боклана, Юрія Горбунова, Володимира Горянського, Олексія Вертинського. Продюсери впевнені, що увага до серіалу буде забезпечена не тільки зірками, а й цікавістю до історії України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація