На трасі Київ-Чоп зіткнулися іномарки – на місці ДТП загинули троє осіб

Водій однієї з автівок не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху.

У п'ятницю, 23 жовтня, у Львівській області на автодорозі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло троє осіб.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Два легковика зіткнулися о 19:35 у селі Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського  району.

"Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Пежо", 32-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем "Рено Сценік", за кермом якого перебував 65-річний мешканець Львова", - йдеться в повідомленні.

Від травм, отриманих внаслідок ДТП, на місці загинули троє осіб – 73-річна пасажирка автомобіля "Рено", а також водій "Пежо" та його 34-річний пасажир. Особисті дані загиблих уточнюються. Водія легковика "Рено" з травмами доставили до лікарні.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального  кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - до 10 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

ДТП з доріг України – ДжеДАІ за 23 жовтня 2020 року

ДТП з доріг України – ДжеДАІ за 23 жовтня 2020 року

Нагадаємо, що у Львівській області загинули двоє людей внаслідок наїзду автомобіля. Один випадок трапився на об’їзній Львова, там водій на смерть збив жінку. Інший випадок стався  у Жидачівському районі. Обидва – на нерегульованому пішохідному переході.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація