На трасі "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ" вантажівка насмерть збила чоловіка, який змінював шину

На трасі "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ" вантажівка насмерть збила чоловіка, який змінював шину

Фото: ГУ НП в Херсонській області

Водію загрожує до 8 років ув'язнення.

У суботу, 11 липня, на автодорозі М-14 "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ" водій вантажівки скоїв наїзд на водія кроссовера та зник з місця пригоди.

Внаслідок ДТП постраждалий помер. Про це повідомляє пресслужба Поліції Миколаївської області.

Аварія сталася близько 9:20 біля с. Весняне.

"Водій вантажного автомобіля DAF скоїв наїзд на 48-річного водія Skoda Kodiaq, який зупинився на узбіччі змінити шину. З місця події водій вантажівки зник", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок автопригоди автомобіль отримав механічні пошкодження, а водій кроссовера зазнав тілесних ушкоджень та був доставлений до медичного закладу. Там, попри зусилля лікарів, чоловік невдовзі помер.

"Правоохоронці вилучили частки транспортного засобу, які були залишені на місці аварії, та розпочали пошуки автомобіля і водія причетного до автопригоди. Транспортний засіб правоохоронці розшукали вже на території Одеської області", - розповіли в поліції.

Водія вантажівки правоохоронці також розшукали.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув'язнення.

ДТП з доріг України – ДжеДАІ за 10 липня 2020 року

ДТП з доріг України – ДжеДАІ за 10 липня 2020 року

Нагадаємо, що в Березанському районі на 67 кілометрі автомагістралі Одеса - Мелітополь - Новоазовськ після зіткнення одразу спалахнули два автомобілі - Volkswagen jetta і "Славута", водій якої згорів заживо.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація