На трасі у Житомирській області фура влетіла в маршрутку з пасажирами: є загиблі

Загинули водій маршрутки та троє його пасажирів.

У Житомирській області на автодорозі "Київ-Ковель" вантажівка виїхала на зустрічну смугу руху і протаранила маршрутку з пасажирами. У результаті ДТП загинули чотири людини. Водій фури під охороною в лікарні.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Лобове зіткнення сталося надвечір 8 серпня на виїзді із села Грозиного Коростенського району. За попередньою інформацією фура "МАН" з напівпричепом виїхала на зустрічну смугу руху і зіткнулася з мікроавтобусом "Фольксваген Крафтер", який прямував з Києва до смт Лугини.

У результаті ДТП загинув 47-річний водій маршрутки, 29-річний житель Лугин, 44-річна пасажирка з Овруча та 19-річна дівчина.

Травмувався і 64-річний водій фури. Його затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України, але нині він перебуває у лікарняній палаті під цілодобовою охороною поліцейських. 

Наразі поліція з’ясовує всі обставини ДТП. Відомості про аварію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.   

Нагадаємо, у столичному мікрорайоні Лісовий легковик вилетів в маршрутку. У результаті ДТП троє людей постраждали, їхній стан був тяжкий.  

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація