На Вінниччині мати двох дітей задушила новонародженого малюка і викинула тіло у смітник

На Вінниччині мати двох дітей задушила новонародженого малюка і викинула тіло у смітник

Фото: прес-служба Головного управління Нацполіції у Вінницькій області

Жінка народила дитину у туалеті магазину, де працює.

У Хмільнику на Вінниччині продавчиня народила в туалеті магазину дитину і, загорнувши її в поліетиленовий пакет, викинула у смітник.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"У туалеті одного з магазинів районного центру працівники виявили тіло немовляти. Під час огляду поліцейські побачили у металевому відрі для сміття тіло новонародженої дитини, загорнуте у поліетиленовий пакет", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясувалося, породіллею є 34-річна працівниця магазину, яка ретельно приховувала свою вагітність та запевняла, що має проблеми зі здоров'ям. Зазначимо, жінка заміжня та вже має двох дітей.

За словами колег, того дня вона прийшла на роботу, зачинилась у туалеті магазину й довго не виходила. Злякавшись за співробітницю, люди викликали їй швидку та з'ясували, що вона щойно народила.

Фото: прес-служба Головного управління Нацполіції у Вінницькій області

Своєю чергою, експерти попередньо встановили, що дитина народилась живою та загинула від удушення.

Наразі породіллю госпіталізували, жінці буде призначено судово-психіатричну експертизу, за фактом умисного вбивства матір'ю новонародженої дитини відкрито кримінальне провадження, жінці загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше у Києві сталася жахлива трагедія -  жінка залишила двох малих дітей удома на дев'ять днів без догляду. Її 1-річний син загинув, а за життя його 2-річної сестрички боролися медики. Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба згодом повідомив подробиці допиту горе-матері у прокуратурі. За словами жінки, вона не думала, що діти можуть померти. Суд обрав для жінки запобіжний захід у вигляді 2 місяців тримання під вартою без права на заставу, їй загрожує ув'язнення на 8 років.

Своєю чергою коханець та батько третьої дитини Владислави Антон має намір через суд добиватись експертизи ДНК та всиновлення власної доньки. Як відомо, горе-матір за два місяці не зареєструвала свою третю дитину, а з Антоном вони жили цивільним шлюбом.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація