На Вінниччині в ДТП загинуло четверо людей

На Вінниччині в ДТП загинуло четверо людей

Обох водіїв з різними тілесними ушкодженнями доправили до лікарні у важкому стані

Смертельна ДТП за участі двох автомобілів сталася на Вінниччині. В результаті четверо людей загинули, двоє госпіталізовані, повідомили на сайті ГУНП області.

Подія трапилася на трасі М-21 "Житомир – Могилів-Подільський" в селі Жежелів Козятинського району. Попередньо встановлено, що автомобіль Mazda, рухаючись в сторону Вінниці, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Fiat Doblo. В результаті ДТП на місці події загинули дві пасажирки Mazda, жительки Київської області 1976 і 1998 року народження, і пасажири Fiat Doblo – чоловік і жінка з міста Гайсин Вінницької області, 1944 і 1945 року народження.

Обох водіїв з різними тілесними ушкодженнями доправили до Козятинської районної лікарні у важкому стані.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб). Винуватцю ДТП загрожує ув'язнення на строк до десяти років.

Нагадаємо, що у Білоріченському районі Краснодарського краю у ДТП загинули двоє учасників регіонального Stand Up клубу Денис Маловічко і Олена Зуєва. Як повідомляють російські ЗМІ, актори загинули на трасі 3 травня вдень у зіткненні двох іномарок. Їхні тіла були упізнані пізніше.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація