На Вінниччині активісти подарували новій голові РДА "золотий" унітаз і влаштували міні-Майдан

На Вінниччині активісти подарували новій голові РДА "золотий" унітаз і влаштували міні-Майдан

Люди обіцяють стояти під РДА цілодобово / Фото: ТСН.ua

В містечку постав Майдан районного масштабу. 

Жителі міста Тульчин, що на Вінниччині, взяли в облогу райдержадміністрацію, - саме цим закінчилося представлення її нової керівниці. Люди були обурені, бо в місті вже погодили свого кандидата - активіста Майдану. Він навіть їздив на представлення до губернатора області, аж раптом з'ясувалося, що призначили геть іншу людину, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30

Під будівлею Тульчинської райдержадміністрації мітингувальники розгорнули наметове містечко та принесли туди шини. Вони вимагали звільнити новопризначену голову району. Люди намагалися зірвати представлення нової голови райадміністрації. Просто під час урочистих зборів, на яких заступник губернатора Вінниччини приставляв нову голову РДА, активісти вручили їй "золотий" унітаз.

Люди обурені, бо рішення ухвалили не обговоривши з громадою. Тульчинці висунули ультиматум Галині Розпутній - відмовитись од посади. Вони мають свого кандидата, він - активіст Майдану і вже навіть на погодження до губернатора їздив. Потім люди очікували на появу голови обласної адміністрації Вінниччини, щоб пояснив, чому раптом змінив кандидата, але так і не дочекалися. До пікетувальників& вийшла лише новопризначена очільниця тульчинської райдержадміністрації, та й то після того, як обурений люд перекрив дорогу.

Люди обіцяють стояти під райадміністрацією цілодобово, щоб не допустити новопризначену керівницю на роботу. Пікет погрожують улаштувати і під вікнами губернатора області.

Нагадаємо, що раніше на Вінниччині взяли в облогу райадміністрацію

Кореспондент ТСН Анна Тітовська

На Вінниччині взяли в облогу райадміністрацію

На Вінниччині взяли в облогу райадміністрацію

Повʼязані теми:

Наступна публікація