На виїзді з Одеси знайшли оголене жіноче тіло – що відомо про інцидент

На виїзді з Одеси знайшли оголене жіноче тіло – що відомо про інцидент

Фото: УНІАН

Неподалік від цього місця знайшли і її одяг, а наразі з'ясовують, чому вона опинилася на дорозі роздягнутою.

Оголене жіноче тіло на дорозі знайшли в Одесі вночі. Водії викликали поліцію. Вже над ранок неподалік слідчі знайшли й одяг. Щоб розплутати всю історію, поліції не вистачає ще однієї людини - ймовірно, водія.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Мертву жінку знайшли на виїзді з Одеси: по обидва боки лише поля, населених пунктів немає, тому очевидцями можуть бути лише водії, які проїжджали в цей момент поряд.

Загадкова загибель: на одеській дорозі знайшли тіло оголеної жінки

Загадкова загибель: на одеській дорозі знайшли тіло оголеної жінки

На сайті поліції вже розмістили оголошення.

“Поліцейські звертаються до громадян із проханням, якщо володіють інформацією про загиблу або стали очевидцями її смерті, звертатися до овідіопольського відділу поліції”, – йдеться в повідомленні.

Особу загиблої поліція вже встановила. Неподалік від цього місця знайшли і її одяг, а наразі з'ясовують, чому вона опинилася на дорозі роздягнутою.

Все, що відомо про жінку- їй 29 років. Згідно висновків експертів, вона загинула від травматичного шоку внаслідок аварії. Чи збила її машина, чи жінка випала з неї - достеменно невідомо.

Слідчі відкрили кримінальне провадження: шукають водія, причетного до злочину. І просять свідків аварії надати свідчення.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація