На Волині "аліментник" за 200 доларів хотів перетнути кордон

На Волині "аліментник" за 200 доларів хотів перетнути кордон

Чоловік знайшов гроші на хабар, але про борги "забув".

На пункті пропуску "Ягодин" (Волинська область) чоловік, якому обмежили виїзд за несплату аліментів, пропонував прикордонникові хабар.

Про це інформує пресслужба ДПСУ.

36-річний пасажир автобуса прямував до Варшави. Проте на кордоні з’ясувалося, що чоловікові обмежено виїзд за кордон через несплату аліментів.

Боржник вирішив за допомогою хабаря "врегулювати" питання. Він запропонував старшому прикордонних нарядів 200 доларів США.

Однак прикордонник відмовився. Натомість поінформував співробітників поліції про кримінальне правопорушення — ст. 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі". Далі справу порушника вирішуватиме суд.

Нагадаємо, що від 1 січня 2021 року розміри аліментів на дітей залишилися без змін. Ці виплати залежать від прожиткового мінімуму, а він від 1 січня також залишився без змін, позаяк зріс від 1 грудня.

Раніше повідомлялося, що у Харківській області росіянин ховався від прикордонників у рові, але його виявив тепловізор. Затриманий пояснив, що хотів відсвяткувати Різдво з родичами в Україні, але в РФ через непогашені кредити йому обмежили право виїзду за кордон.

У Херсоні СБУ викрила на хабарі військового

У Херсоні СБУ викрила на хабарі військового

Повʼязані теми:

Наступна публікація