На Волині озброєний військовий втік із частини

На Волині озброєний військовий втік із частини

На Волині озброєний військовий втік із частини

Фото: Facebook/14 окрема механізована бригада, прес-служба

За попередніми даними, солдат прихопив із собою автомат.

На Волині військовий-строковик зі зброєю самовільно залишив місце несення військової служби.

Про це повідомили у прес-службі 14-ї окремої механізованої бригади.

"Увечері 16 квітня 2019 року зі зброєю самовільно залишив місце несення служби військовослужбовець строкової служби військової частини Григоренко Артем Станіславович", - йдеться у повідомленні.

УВАГА!!! Повідомляємо, що ввечері 16 квітня 2019 року зі зброєю самовільно залишив місце несення служби...

Опубликовано 14 окрема механізована бригада, прес-служба Вторник, 16 апреля 2019 г.

Як зазначається, чоловік був призваний на військову службу в листопаді 2018 року Братським районним військовим комісаріатом Миколаївської області.

"Від січня 2019 року проходив строкову військову службу в 14 окремій механізованій бригаді. Проживає в селі Новомар’ївка Братського району Миколаївської області", - додали у бригаді.

Наразі командування військової частини вживає максимально можливих заходів для встановлення місцяперебування та затримання військовослужбовця. Ведеться посилена розшукова робота спільно з представниками Військової служби правопорядку ЗСУ та співробітниками Національної поліції. 

"Наполегливе прохання до всіх, хто має інформацію про місцеперебування чи пересування військовослужбовця Григоренка Артема Станіславовича, надати її за номерами телефонів (03342)2-48-91; (03342)3-31-00 або за номером 102", - закликали у прес-службі.

Своєю чергою місцеві ЗМІ пишуть, що військовий може бути озброєний автоматом.

Нагадаємо, раніше у Тернополі жорстоко вбили дівчину, поліція розшукує підозрюваного з іклами. На тілі загиблої виявили ножові поранення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація