На Волині патрульні побили водія та застосували сльозогінний газ на очах у дитини

На Волині патрульні побили водія та застосували сльозогінний газ на очах у дитини

На Волині патрульні побили водія та застосували сльозогінний газ на очах у дитини

Один із правоохоронців відверто провокував чоловіка та перевищив свої повноваження.

На Волині у місті Любомль на автозаправній станції патрульні побили водія та застосували до нього сльозогінний газ через те, що він дорікнув їм у незнанні законів.

Відео з місця події, яке фіксувалося на камеру постраждалого чоловіка, оприлюднив на своєму YouTube-канал Police Control.

"Поліцейські знову проявили свою неповагу до громадян, водій дорікнув у порушенні процедури оформлення адміністративних матеріалів, на що поліцейський відповів хамством, почав плутатися в законах і нахабно світити в камеру", - йдеться у підписі до відео.

Як видно на ролику, патрульний від початку поводився зухвало, а у відповідь на вимогу представитися почав світити в очі ліхтарем, не реагуючи на прохання вимкнути світло.

До того ж поліцейський на очах у маленької дитини силою витягав чоловіка з машини, застосував спецзасоби та декілька разів вдарив його. Після цього двоє патрульних намагалися заламати водія, проте він вивільнився і пішов до вбиральні, де правоохоронець не давав йому промити очі, змушуючи вдягнути кайданки.

Зрештою водія забрали до відділку, оформили протоколи за злісну непокору правоохоронцям та дрібне хуліганство і збирають матеріали для відкриття кримінальної справи за статтею 345 Кримінального кодексу ("Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу").

Своєю чергою у прес-службі патрульної поліції Волинської області звинуватили в агресивній поведінці водія, натомість не вказано про перевищення повноважень правоохоронцем. Окрім цього, у поліції запевняють, що оприлюднене відео було змонтоване, натомість відмовляються показати запис з нагрудної камери патрульного, пояснюючи тим, що триває слідство.

Постанова, 2 протоколи і загроза криміналу – наслідки порушень одним водієм Учора, на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, на...

Опубликовано Патрульна поліція Волинської області 27 февраля 2018 г.

Нагадаємо, раніше на Одещині копи по-звірячому побили чоловіка, котрому тепер загрожує тюрма за погрози правоохоронцям. Чоловік, що опинився на лікарняному ліжку, підозрює правоохоронців у спробі пограбування.

Повʼязані теми:

Наступна публікація