На заході і сході - дощі, на півдні - спека: прогноз погоди в Україні на середу, 27 липня

Дата публікації
Перегляди
2619
Час на прочитання
1 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
На заході і сході - дощі, на півдні - спека: прогноз погоди в Україні на середу, 27 липня

Фото: УНІАН

Погода буде мінливо хмарною.

У середу, 27 липня, в Україні буде доволі тепло, у західних та східних областях ітиме дощ.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, за прогнозами синоптиків, 27 липня у західній частині країни очікується короткочасний дощ, гроза, подекуди град та шквали 15-20 м/с, у східних областях слабкий дощ, вночі подекуди туман, на решті території без опадів. Вітер переважно південно-західний, 3-8 м/с. Температура вдень 27-32°, у західних областях 21-26°.

27 липня у західній частині країни через грози, подекуди град та шквали оголошено І рівень небезпечності, жовтий. 27-29 липня у більшості західних, південних, Вінницькій, Житомирській та Київській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У Києві 27 липня буде сухо. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура вдень 28-30°. 27-29 липня у столиці та області також переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, раніше кліматологиня Світлана Бойченко заявила, що погода в Україні влітку 2022 року буде з такими ж перепадами, як було і взимку 2021-го. За її словами, температура влітку може різко падати і підійматися. Це, своєю чергою, спричинить грози та шквальні вітри. 

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація