На Закарпатті браконьєр з рушниці підстрелив 9-річного хлопчика

Дитина збирала гриби в лісі.

У лісі біля села Поточок Хустського району браконьєр поранив пострілом із мисливської рушниці хлопчика, котрий збирав гриби.

Про це повідомляє поліція Закарпаття.

Зокрема, учора, 28 травня, лікар приймального відділення Хустської районної лікарні повідомив поліції про те, що швидка доставила до них пораненого хлопчика.

У 9-річного потерпілого діагностували вогнепальне наскрізне поранення лівого передпліччя. На щастя, воно виявилося не тяжким, і після надання медичної допомоги хлопчика відпустили додому.

Хлопчик пояснив, що його підстрелили в лісі поблизу рідного села, де він збирав гриби. Він додав, що бачив в лісі чоловіка з рушницею.

Ймовірним стрільцем виявився 47-річний житель цього ж села, який займався в лісі незаконним полюванням. Він вистрілив із мисливської рушниці (зброя офіційно зареєстрована) й випадково влучив у хлопчика.

Хоча чоловік своєї провини не визнає, все заперечує і стверджує, що пострілів не здійснював.

У фігуранта справи поліція вилучила мисливську рушницю "ІЖ" 12-го калібру та 6 патронів, зброю направили на експертизу.

Нагадаємо, на Львівщині 18-річного хлопця підстрелили у лісі. За інформацією відділу комунікації поліції Львівщини, у парубка було виявлено "множинні осколкові поранення, сторонні предмети в м'яких тканинах правого коліна, лівого ліктя, лівого променевого зап'ястного суглоба, грудної клітки справа і середньої третини правого плеча". Знайшли потерпілого у кабіні вантажівки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація