На Закарпатті правоохоронці інсценували вбивство жінки, щоб затримати її замовника

На Закарпатті правоохоронці інсценували вбивство жінки, щоб затримати її замовника

На Закарпатті правоохоронці інсценували вбивство жінки, щоб затримати її замовника

Чоловік замовив вбивство продавчині, яка стала свідком його "розбірок".

Правоохоронці в Тячівському районі Закарпаття попередили замовне вбивство жінки, яка стала випадковим свідком "розбірок" і затримали її замовника.

Про це повідомляють місцевій правоохоронці.

Там уточнюють, що коли отримали повідомлення про майбутній замах, негайно провели заходи, щоб встановити особи замовника, кілера, мотиви злочину. "Комплексом проведених заходів поліцейські з’ясували, що замовив вбивство жінки місцевий мешканець. Чоловік займався бізнесом та мав конфлікт із керівником магазину, де жінка працювала продавчинею. Вона стала очевидцем розмови, в якій чоловік обіцяв "розібратися" з її керівником. Дізнавшись про це, вирішив позбутися небажаного свідка, незважаючи на давні приятельські стосунки. Підшукавши кілера, замовник надав фото, детально розповів про розпорядок дня майбутньої жертви, її помешкання та місце роботи", - уточнюють в Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України. 

Оперативники швидко схопили кілера і схилили до співпраці, далі інсценували саме вбивство, про яке "вбивця" відзвітував замовнику і отримав кошти.  

"Аби забезпечити собі алібі, замовник планував виїхати до столиці.  Під час спроби залишити межі області оперативники спільно з детективами слідчого управління поліції за процесуального керівництва обласної прокуратури та за силової підтримки спецпідрозділу КОРД затримали зловмисника. Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. ст. 15 п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне обвинуваченому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення", - повідомляє відомство. 

Нагадаємо, що оперативники Департаменту стратегічних розслідувань повідомили, що розстріл елітного авто біля Пирятину Полтавської області, виявився спецоперацією. Вбивство жителя Донецької області, нібито відомого у кримінальних колах, інсценували, аби затримати організатора. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація