На Закарпатті прокурор потрапив у ДТП, в якій загинула 20-річна дівчина – ЗМІ

На Закарпатті прокурор потрапив у ДТП, в якій загинула 20-річна дівчина – ЗМІ

На Закарпатті прокурор потрапив у ДТП, в якій загинула 20-річна дівчина – ЗМІ

Фото: 0312.ua

Справу розслідує поліція.

У Закарпатській області у ДТП загинула 20-річна дівчина. Подія сталася 8 березня, втім місцеві ЗМІ з'ясували подробиці трагедії.

У поліції області факт смертельної ДТП підтвердили, однак не назвали учасників аварії.

"Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що 8 березня близько 3.10 ночі на автодорозі у Репинному мешканець Міжгір’я на "Рено Логан" не впорався з керуванням і зіткнувся з металевим парканом і залізобетонною опорою. Внаслідок ДТП 20-річна дівчина загинула на місці, ще одну пасажирку - 25 років госпіталізовано у Міжгірську районну лікарню", - зазначили у поліції, передає "Сайт міста Ужгорода".

Видання з посиланням на місцевих мешканців повідомляє, що загибла начебто зустрічалася з працівником прокуратури району, який в ту ніч був за кермом автівки. Дівчину, мешканку Репинного, поховали 9 березня.

Водночас порталу Mukachevo.net у закарпатській прокуратурі підтвердили, що за кермом авто був 25-річний працівник місцевої прокуратури, уточнивши, що за попередніми даними (експертиза на основі Драгера), водій був тверезий. За даними джерел видання, йдеться про прокурора Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури Дмитра Гримута.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 статті 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть людини.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація