На Закарпатті пункт пропуску з Угорщиною через буревій призупинив роботу

На Закарпатті пункт пропуску з Угорщиною через буревій призупинив роботу

Фото: УНІАН

Пункт пропуску "Лужанка – Бурегшурань" тимчасово не працює.

Міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення "Лужанка – Бурегшурань", що на кордоні з Угорщиною, тимчасово призупинив роботу. Причина у відсутності електропостачання, яке зникло після буревію.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Зазначається, що вчора, 1 серпня, на Закарпатті вирувала негода. У зв’язку з буревієм сталася поломка на лінії електропередачі.

"Пропускні операції у міжнародному пункті пропуску "Лужанка – Берегшурань", що на українсько-угорському кордоні, тимчасово не здійснюються", - сказано в повідомленні ДПСУ.

Наразі вживаються заходи щодо відновлення можливості здійснення пропускних операцій.

Як повідомлялося, в Україні 2 серпня через негоду на Заході, де стався обрив контактної мережі, запізнюється низка поїздів. Ще один потяг УЗ затримується через поломку локомотива у вантажному поїзді на ділянці "Вільнянськ-Славгород". Від графіку відстає й безпересадковий вагон "Відень — Київ".

Нагадаємо, в Україні через негоду станом на 7 годину 2 серпня без світла залишились понад пів тисячі населених пунктів. Крім того, у Львові через падіння дерева у Стрийському парку загинули хлопець та дівчина.

Погода в Україні: якого лиха наробила негода на заході країни

Погода в Україні: якого лиха наробила негода на заході країни

Повʼязані теми:

Наступна публікація