На Запоріжжі біля приватного будинку прогримів вибух, постраждав селищний голова

На Запоріжжі біля приватного будинку прогримів вибух, постраждав селищний голова

Фото: ГУ Національної поліції у Запорізькій області

Невідомі підірвали гранату біля воріт помешкання посадовця.

У селищі Мирне під Мелітополем біля приватного будинку ввечері пролунав вибух, під час якого постраждала людина.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

"23 квітня близько 21:00 до Мелітопольського відділу поліції області надійшло повідомлення про те, що біля будинку на вулиці Садовій в селищі міського типу Мирне Мелітопольського району стався вибух невідомого пристрою. Внаслідок вибуху постраждав чоловік, 1963 року народження", - йдеться у повідомленні.

Як запевнили медики районної лікарні, чоловік отримав незначні тілесні ушкодження, його життю нічого не загрожує.

За попередніми даними, біля воріт приватного будинку стався вибух гранати РГД-5. З місця злочину вилучено металеві фрагменти та важіль підривника УЗРГМ, які направили на дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками замаху на вбивство. Зловмисникам загрожує від 10 років до довічного позбавлення волі.

Водночас УНІАН із посиланням на прес-службу народного депутата України Євгена Балицького (фракція "Опозиційний блок") уточнив, що внаслідок вибуху постраждав голова селища Мирне Юрій Радьков, який є кандидатом-самовисуванцем в об`єднаній територіальній громаді у Запорізькій області, де 29 квітня мають відбутися місцеві вибори.

За словами Балицького, Радьков "неодноразово отримував погрози від своїх опонентів, його ображали і навіть били".

Нагадаємо, раніше у Києві під час бійки чоловік кинув людям під ноги гранату. Один з учасників бійки серйозно постраждав.

Повʼязані теми:

Наступна публікація