На Запоріжжі чоловік забив до смерті ветерана АТО

На Запоріжжі чоловік забив до смерті ветерана АТО

На Запоріжжі чоловік забив до смерті ветерана АТО

Фото: ГУ НП у Запорізькій області

Підозрюваний затриманий, йому загрожує до 10 років в'язниці.

У місті Енергодар Запорізької області поліція встановила та затримала зловмисника, який забив до смерті ветерана антитерористичної операції на Донбасі.

Поліція Запоріжжя повідомляє, що пізно ввечері 15 травня до місцевої лікарні госпіталізували сильно побитого місцевого мешканця 1970 року народження. За три дні, 18 травня, він помер у реанімації.

РБК-Україна повідомляє, що загиблий – колишній учасник АТО, заступник  голови громадської організації "Захисники України" Євген Бабанський.

Поліцейські з'ясували, що між загиблим та невідомим сталася сварка, під час якої зловмисник завдав тілесні ушкодження потерпілому та зник з місця події. Оперативники встановили підозрюваного, ним виявився місцевий мешканець 1989 року народження.

Підозрюваного затримали, йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі за завдання умисних тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у ніч проти 23 червня 2017 року, захищаючи сина біля Золотих воріт, загинув ветеран АТО Сергей Олійник. Підозрюваний вимагав від його сина-музиканта гроші і погрожував розправою. За жертву нападу вступився батько. Олійник отримав два смертельних ножових удари – в живіт і груди. Імовірного убивцю затримали на даху 5-поверхівки навпроти.

24 червня Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід для підозрюваного у вбивстві ветерана АТО Сергія Олійника Анатолія Чивікова. Наразі йому загрожує до 15 років в'язниці.

Підозрюваному у вбивстві Сергія Олійника загрожує 15 років за ґратами

Підозрюваному у вбивстві Сергія Олійника загрожує 15 років за ґратами

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація