На Запоріжжі невідомі серед ночі вивантажили у полі сотні тонн львівського сміття

На Запоріжжі невідомі серед ночі вивантажили у полі сотні тонн львівського сміття

На Запоріжжі невідомі серед ночі вивантажили у полі сотні тонн львівського сміття

Фото: ГУ Національної поліції у Запорізькій області

Правоохоронці з'ясовують, кому належать автомобілі, які привезли на територію області відходи.

На території одразу двох районів Запорізької області серед ночі викинули більше сотні тонн сміття, йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Після вивчення звалища посеред поля виявилось, що усе сміття саме львівського походження, адже серед непотребу знайшли безліч квитанцій, конвертів, чеків із супермаркетів та накладних із печатками приватних підприємств, зареєстрованих у місті Лева.

Місцеві запорізькі громади підраховують збитки – утилізувати відходи доведеться за рахунок місцевих бюджетів.

Своєю чергою у Львові міграцію власного сміття традиційно заперечують і говорять про провокації.

"Хто, де, що возить – це правоохоронні органи повинні з'ясовувати, порушувати кримінальне провадження і карати. Місто має угоди з перевізниками і перевізники займаються вивозом сміття. Якщо хтось порушує, то буде нести покарання, це моя чітка позиція", - заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Водночас у Пологівському відділі поліції Управління МВС у Запорізькій області запевнили, що перевірятимуть всі блокпости, через які проїхали перевізники сміття, а також встановлюватимуться особи, які причетні до цього перевезення.

Нагадаємо, Львів захлинається у смітті та стоїть на порозі екологічної кризи. 26 січня з майданчиків для сміття почали вивозити побутові відходи, що накопичилися на їхній території.

Повʼязані теми:

Наступна публікація