На Запоріжжі п'яний викрадач авто скоїв масштабну ДТП

На Запоріжжі п'яний викрадач авто скоїв масштабну ДТП

Фото: Нацполіція Запорізької області

Чоловік на викраденому авто врізався у три автомобілі на трасі "Харків – Сімферополь".

На Запоріжжі п'яний чоловік викрав автомобіль та скоїв ДТП з трьома легковиками. Інцидент трапився 17 серпня близько 21:30.

Про це 2 вересня повідомляє поліція Запорізької області.

Чоловік 1988 року народження, перебуваючи на полі поблизу села Розівка Якимівського району, викрав автомобіль "ВАЗ-2107", який належить місцевому жителю 1989 року народження. 

"Коли правоохоронці проводили оперативно-пошукові заходи на прилеглій території, вранці 18 серпня до чергової частини Якимівського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю транспортного засобу, який знаходився в розшуку", — йдеться у повідомленні.

Як з'ясувалося, викрадач влаштував ДТП на автошляху "Харків — Сімферополь".

"Водій "ВАЗу" скоїв бокове зіткнення з трьома легковими автомобілями: Lanos, Honda, Lada", — зазначили у поліції. 

За даними медиків, він перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

Щодо правопорушника були складені протоколи за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил дорожнього руху, що спричини пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд, чи іншого майна) та ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції) КУпАП. 

Також викрадачу повідомлено про підозру за ознаками ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Найсуворіша санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до п’яти років.  

"Наразі матеріали кримінального провадження скеровані до Якимівського районного суду", — зазначили у поліції.

Нагадаємо, 31 серпня у Білозерському районі Херсонської області сталась ДТП: зіткнулися ВАЗ і мотоскутер. За кермом останнього був 15-річний хлопець. 

У Мексиці авто на повній швидкості влетіло в медиків, які допомагали потерпілому в іншій ДТП

У Мексиці авто на повній швидкості влетіло в медиків, які допомагали потерпілому в іншій ДТП

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація