На Запоріжжі перекрили рух трасою через загрозу вибуху після витоку газу на АЗС

На Запоріжжі перекрили рух трасою через загрозу вибуху після витоку газу на АЗС

На автозаправці "розлився" газ

Витік газу був настільки масштабним, що він почав слатися по землі.

У Запорізькій області рух на трасі Харків-Сімферополь перекрито на 2,5 години через витік газу на автозаправній станції в районі смт Василівка Василівського району області.

Як повідомили в обласному управлінні ДАІ, витік газу стався у суботу, 8 червня, на АЗС "Лукойл", розташованій між 340-342 км траси, пише Уніан.

"Під час перекачування газу з однієї місткості в іншу, за попередніми даними, через розрив прокладки, стався настільки масштабний витік газу, що він почав слатися по землі", - пояснили в ДАІ.

У зв'язку з цим було перекрито рух по трасі Харків-Сімферополь, який станом на 19:00 не було відновлено, не зважаючи на те, що витік було ліквідовано через 40 хв після надходження повідомлення про пригоду.

"Наразі інспектори ДАІ продовжують направляти автомобілі в об'їзд", - зазначили в міліції.

У самому смт Василівка у зв'язку з реальністю загрози вибуху відключено енергопостачання, і рятувальники разом з правоохоронцями здійснили подомовий обхід жителів райцентру. Їм передано звернення не розводити багаття і не використовувати відкритий вогонь для побутових і виробничих потреб у зв'язку з реальною загрозою вибуху.

Нагадаємо, минулого року через витік газу у міському газопроводі в Одесі евакуювали цілий квартал.

Повʼязані теми:

Наступна публікація