На Запоріжжі спостерігачі "ОПОРИ" потрапили у ДТП

За словами Ольги Айвазовської, причиною аварії стали стан доріг та ожеледиця.

У Запорізькій області сьогодні, 22 листопада, троє спостерігачів "ОПОРИ", прямуючи до виборчих дільниць, потрапили у ДТП та постраждали. 

Про це повідомляє голова правління громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська у Facebook.

"Сьогоднішній ранок розпочався з трагічного повідомлення про аварію, в яку потрапили три наших спостерігачі о 6 ранку, прямуючи до виборчих дільниць Бердянська Запорізької області. Причиною аварії стали погодні умови, ожеледиця та стан дороги. Двоє колег отримали тілесні ушкодження у вигляді садна на тілі, забій грудної клітини, струсу мозку", - йдеться у повідомленні. 

За словами Айвазовської, водій отримав тілесні ушкодження у вигляді компресійного перелому 12 хребця та забій грудної клітини.

"Перша медична допомога була надана в районній лікарні Приморська, а для направлення до Запорізької обласної клінічної лікарні спостерігача ОПОРИ Юрія Бородавки було направлено реанімобіль з обласного центру. Всі постраждалі використовували паски безпеки", - написала вона.

 

Сьогоднішній ранок розпочався з трагічного повідомлення про аварію, в яку потрапили три наших спостерігачі о 6 ранку,...

Опубліковано Aivazovska Olga Неділя, 22 листопада 2020 р.

Нагадаємо, у п'ятницю, 20 листопада, в Болехові Івано-Франківської області новообраний міський голова Іван Яцинин потрапив в ДТП. У зіткненні постраждали ще троє. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація