На заправці у Херсонській області фура протаранила ємність з газом і спалахнула

Займання ліквідовували понад дві години.

Увечері 7 лютого у Херсонській області біля міста Берислав вантажівка врізалась в ємність із газом на АЗС. Внаслідок зіткнення спалахнула пожежа. Постраждалих і жертв, на щастя, немає.

Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

За словами рятувальників, аварія сталася близько 18.00. Попередньо, водій вантажівки не впорався з керуванням та в'їхав у модуль газової АЗС. Як наслідок, вогонь охопив автомобіль та пошкоджену газову колонку об'ємом 15 куб.м.

Приборкати пожежу рятувальникам вдалося о 20:05. І майже о 21.00 працівники ДСНС відзвітували про повну ліквідацію вогню. До гасіння було залучено 15 осіб особового складу та 4 одиниць техніки. Ніхто з людей не постраждав.

Горит фура на заправке в Шиловой Балке перед постом ГАИ #херсон #херсоноперативный #хроника #дтп #спасибоподписчикам #дтпхерсон #событиехерсон #khersongram #rest_in_kherson #best_in_kherson #top_kherson

Опубликовано Херсон оперативный Пятница, 7 февраля 2020 г.
Херсонська область: вогнеборці ліквідовують пожежу вантажного автомобіля та пошкодженої ємності з газом на АЗС

Вогнеборці Головне Управління ДСНС України у Херсонській області ліквідовують пожежу вантажного автомобіля та пошкодженої ємності з газом на АЗС ⤵️ 7 лютого о 18:16 поблизу м. Берислав водій вантажного автомобіля не впорався з керуванням та допустив зіткнення з модулем газової АЗС, внаслідок чого виникла пожежа. Відбувається горіння вантажного автомобіля та пошкодженої ємності з газом об’ємом 15 куб.м. Жертв та постраждалих немає. До гасіння залучено 15 чол. о/с та 4 од. техніки ДСНС.

Опубликовано ДСНС України Пятница, 7 февраля 2020 г.

Нагадаємо, зранку 5 лютого у Львові сталася пожежа на заправці "ОККО" на вулиці Липинського. Причиною займання стало коротке замикання стелі на в’їзди на територію заправки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація