На Житомирщині 1,5-річний малюк випав із вікна 9-го поверху і вижив

На Житомирщині 1,5-річний малюк випав із вікна 9-го поверху і вижив

Стан дитини важкий, хлопчик у реанімації.

У Бердичеві півторарічний хлопчик випав із 9-го поверху і залишився живим. У дитини тяжка травма голови, за життя малюка борються лікарі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Зараз Ілля в реанімації, біля палати батьки хлопчика та рідня – просять їх не турбувати. Хлопчик на апараті штучного дихання. "Закрита черепно-мозкова травма, множинні переломи черепа, плеча, стан важкий, дитина на апаратному диханні", - каже дитячий анестезіолог Тетяна Варчук.

У Бердичеві півторарічний хлопчик випав з 9-го поверху і залишився живим

У Бердичеві півторарічний хлопчик випав з 9-го поверху і залишився живим

Хлопчик випав з вікна вдень близько 16:00 години. Люди, що стояли неподалік на зупинці, почули звук удару і за мить побачили дитину на клумбі. "Почули такий грохот, ми думали, що викинули щось з  вікна, а потім дивимося – дитина", - розповіла Тетяна Ковальчук. Перехожі одразу кинулися до малюка та побачили, що хлопчик дихав. "Пульс був", - каже свідок.

Мама хлопчика вибігла з будинку до дитини через кілька хвилин. "Вона дуже бігла, видно – була в шоці, дуже швидко бігла", - каже очевидець Розалія Лісниківська. Поки до потерпілого мчала швидка, матір розказала, що буквально на мить вийшла в іншу кімнату, а син тим часом виліз на підвіконня і сам відчинив вікно. "Мати дивилася за хлопчиком, на декілька хвилин вийшла з кімнати. В цей час дитина, підсунувши тумбочку до  вікна, відкрила зачинене вікно і випала з вікна", - пояснила інспектор ювенального відділу поліції Олеся Чубоха.

Молода родина з маленьким сином нещодавно купила в будинку квартиру, зробила ремонт і місяць тому переїхала. У те, що хлопчик півторарічного віку сам відчинив металопластикове вікно, вірять не всі сусіди та припускають – воно було відчинене. "У це важко повірити, бо в мене дитина три роки майже – не відкриває  пластикові вікна", - каже Оксана Муравська. Містяни тим часом складають гроші на лікування хлопчика. Із Бердичева дитину вже транспортували до обласної дитячої лікарні.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація