На Житомирщині лось спричинив потрійну ДТП, загинув боєць Нацгвардії

На Житомирщині лось спричинив потрійну ДТП, загинув боєць Нацгвардії

Фото: pixabay.com

За попередніми даними, тварина також померла на місці аварії.

На Житомирщині у понеділок, 2 травня, сталася масштабна ДТП через лося, який несподівано вибіг на автодорогу Житомир - Могилів-Подільський.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Житомирській області.

"Близько 22.00 на 5 км + 700 м вказаної автодороги водій мікроавтобуса Opеl Movano, рухаючись у напрямку міста Бердичів, наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Від удару транспортний засіб опинився на смузі зустрічного руху, де сталося подвійне зіткнення спочатку з автомобілем Fiat Linea, а потім - із Mersedes Sprinter, які рухались у зустрічному напрямі", - розповіли у поліції.

Унаслідок аварії на місці події загинув водій Fiat, 24-річний солдат Нацгвардії.

До того ж повідомляється, що ще четверо людей, серед яких білорус та двоє громадян США, отримали травми різного ступеня тяжкості. Потерпілих доставили до лікарень, де їм надали медичну допомогу.

Водночас, як написав на своїй сторінці у Facebook користувач Jane Povoroznyuk, який допомагав постраждалим у аварії, лось від сильного удару помер.

Нагадаємо, на Великдень у Кривому Розі сталася смертельна ДТП з трьома священиками. Машина на повному ходу влетіла в дерево.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація