Під Житомиром сталася масштабна ДТП: 10 людей загинули, ще 10 травмовані

Під Житомиром сталася масштабна ДТП: 10 людей загинули, ще 10 травмовані

Фото: ГУНП в Житомирській області

На дорозі зіткнулися автобус із фурою.

На трасі біля села Глибочиці під Житомиром зіткнулися велика фура з автобусом - загинули 10 людей, ще стільки ж були травмовані.

Трагедія сталася о 10:40 п'ятниці, 20 липня, на 127 кілометрі автодороги Київ – Чоп. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Житомирській області.

За попередніми даними, водій маршрутного автобуса сполученням Київ – Рівне, рухаючись у напрямку до Житомира, зіткнувся з вантажівкою DAF із напівпричепом. Вона стояла на узбіччі, за даними ДСНС. В аварії загинули водій маршрутки та дев'ять пасажирів, серед яких одна дитина. Ще десятеро пасажирів, у тому числі дві дитини, госпіталізували до лікарень Житомира.

На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи поліції, патрульні, рятувальники та медики. Усі обставини з'ясовує слідство.

Тим часом перед місцем аварії на дорозі в бік Житомира утворився понад кілометровий затор, адже траса в тому місці залишається перекритою і рух обмежено.

Нагадаємо, сьогодні рано-вранці на Миколаївщині мікроавтобус зіткнувся з фурою - загинули п'ятеро людей, ще 12 були травмовані. У цьому випадку фура також стояла на краю дороги.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація